Mijn naam is Antonia en als 24 jarige studeerde ik af aan de Hogeschool van Amsterdam waar ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afrondde. Na 8 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang ging ik, na een periode van burn-out te zijn geweest, vanuit huis aan het werk. Na een periode van rust, regelmaat en leren luisteren naar mijn lichaam herstelde ik.

In 2013 ben ik mijn kinderopvang gestart vanuit huis. Beginnend met voor- en naschoolse opvang en later volgde de opvang van 1-4 jaar. Het waren voor zowel mij, de kinderen en ouders succesvolle en vrolijke jaren.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en op vakspecifieke thema’s. Dit alles om mijn nieuwsgierigheid & passie te voeden en andere interesses te ontwikkelen.

Met onder andere mijn papieren voor Kindercoaching, Burn-out coaching en HSP coaching op zak ga ik nu verder als Pedagogisch Coach & Burn-Out Coach.

Ik deel graag mijn kennis, ervaring en passie voor dit vak met jou. Waarom? Omdat dit mij zingeving en geluk geeft. That’s why… Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Kijk gerust verder en vind wat je nodig hebt. Je zult het zelf moeten doen maar het hoeft zeker niet alleen!

Wist je dat…
-Mijn coachstijl zich kenmerkt door de volgende eigenschappen; oprecht, integer, empathisch, daadkrachtig, direct, duidelijk, met humor, oplossingsgericht, persoonlijk, doelgericht, positief en kritisch
-Alle diploma’s en papiertjes die ik heb behaald natuurlijk geweldig zijn maar bovenal ben ik ervaringsdeskundige
-Ik vooral mijn intuïtie en energie haar werk laat doen
-Ik hou van lekker en lang tafelen (Spaanse roots)
-Ik rust vind in de bossen en op het strand
-Je meer over mij te weten kunt komen door een kijkje te nemen op mijn socials?
-Een quote die bij mij past?: ‘Keep your circle small and your mind at peace’

Tot ziens!
Liefs, Antonia